Erzurumspor Fenerbahçe Zemin : Spor Yazarlari Bb Erzurumspor Fenerbahce Macini Degerlendirdi Sporx Galeri : Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar.

Erzurumspor Fenerbahçe Zemin : Spor Yazarlari Bb Erzurumspor Fenerbahce Macini Degerlendirdi Sporx Galeri : Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar.. Erzurum'daki maçta ilk yarıda iki sakatlık birden yaşandı. Spor toto süper lig'in 33. Sinan gümüş'ten erol bulut'a sert tepki! Haftasında deplasmanda bb erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu.

Dakikasında ise erzurumspor'da bu kez gabriel obertan sakatlandı. Spor toto süper lig'in 33. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, şükrü saracoğlu'nda bb erzurumspor'u konuk etti. Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor. Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu.

Spor Yazarlari Bb Erzurumspor Fenerbahce Macini Degerlendirdi Sporx Galeri
Spor Yazarlari Bb Erzurumspor Fenerbahce Macini Degerlendirdi Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Haftasında ligde kalma savaşı veren bb erzurumspor, evinde fenerbahçe'yi konuk etti. Haftasında deplasmanda erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 33. Bb erzurumspor, fenerbahçe karşısında zeminin azizliğine uğradı. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. Kötü zeminde oynanan maça ev sahibi erzurumspor etkili başladı. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, şükrü saracoğlu'nda bb erzurumspor'u konuk etti.

Sinan gümüş'ten erol bulut'a sert tepki!

Kötü zeminde oynanan maça ev sahibi erzurumspor etkili başladı. Saha ve zemin şartları nedeniyle iki takım istediği oyunu oynamakta zorlandı. .maçı golu ve erzurum taraftarının isyanı #erzurum #maçözeti #fenerbahçe. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. Dünkü ise sanki daha çok zemin kaynaklı. Spor toto süper lig'de 39. Üstüne bir de donmuş zemin varsa, tempolu oynamak zaten intihar gibi bir şey. Kötü zeminin zaman zaman oynanan oyunu etkilediği mücadelede 3. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. Ne fenerbahçe ne erzurumspor oyuncularına bu nasıl futbol diye laf edemeyiz. Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti. Haftasında sahasında göztepe'yi ağırlayan fenerbahçe'de zemin onarma çalışmaları dikkat çekti. Gol, pelkas'ın golünden 3 dakika sonra 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.

Haftasında sahasında göztepe'yi ağırlayan fenerbahçe'de zemin onarma çalışmaları dikkat çekti. Kötü zeminin zaman zaman oynanan oyunu etkilediği mücadelede 3. Maçını da kazanan fenerbahçe, puanını 35 yaptı ve lider beşiktaş ile puanları eşitledi. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. .maçı golu ve erzurum taraftarının isyanı #erzurum #maçözeti #fenerbahçe.

Erzurumspor Fenerbahce Maci Sonrasi Guntekin Onay Birakin Mesut Ozil I Neymar I Getirseniz
Erzurumspor Fenerbahce Maci Sonrasi Guntekin Onay Birakin Mesut Ozil I Neymar I Getirseniz from cdn.penceretv.com
Dünkü ise sanki daha çok zemin kaynaklı. Kötü zeminde oynanan maça ev sahibi erzurumspor etkili başladı. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. Bb erzurumspor, fenerbahçe karşısında zeminin azizliğine uğradı. Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti. Topun başına geçen moses, topu filelere gönderdi ve fenerbahçe öne geçti. Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor.

Erzurum'daki maçta ilk yarıda iki sakatlık birden yaşandı.

Bb erzurumspor, fenerbahçe karşısında zeminin azizliğine uğradı. Gol, pelkas'ın golünden 3 dakika sonra 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu. Spor toto süper lig'de 39. Topun başına geçen moses, topu filelere gönderdi ve fenerbahçe öne geçti. 11.01.2021 17:56 | son güncelleme: Saha ve zemin şartları nedeniyle iki takım istediği oyunu oynamakta zorlandı. Kötü zeminin zaman zaman oynanan oyunu etkilediği mücadelede 3. Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar. Sinan gümüş'ten erol bulut'a sert tepki! Ne fenerbahçe ne erzurumspor oyuncularına bu nasıl futbol diye laf edemeyiz. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. Haftasında yarın deplasmanda bb erzurumspor ile oynayacak olan fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu.

11.01.2021 17:56 | son güncelleme: Haftasında deplasmanda bb erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti. Hafta maçında büyükşehir belediye erzurumspor evinde fenerbahçe ile karşılaştı.

Erzurumspor Hatayspor Macinda Zemin Isitmasi Devreye Girince Saha Buharla Kaplandi Haberler Spor
Erzurumspor Hatayspor Macinda Zemin Isitmasi Devreye Girince Saha Buharla Kaplandi Haberler Spor from foto.haberler.com
Üstüne bir de donmuş zemin varsa, tempolu oynamak zaten intihar gibi bir şey. Erzurum'daki maçta ilk yarıda iki sakatlık birden yaşandı. Saha ve zemin şartları nedeniyle iki takım istediği oyunu oynamakta zorlandı. Erzurum'daki maçta ilk yarıda iki sakatlık birden yaşandı. Haftasında deplasmanda bb erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. Kötü zeminde oynanan maça ev sahibi erzurumspor etkili başladı. Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor.

Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor.

Spor toto süper lig'de 39. Fenerbahçe'nin erzurum kadrosu belli oldu. Haftasında ligde kalma savaşı veren bb erzurumspor, evinde fenerbahçe'yi konuk etti. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, şükrü saracoğlu'nda bb erzurumspor'u konuk etti. .maçı golu ve erzurum taraftarının isyanı #erzurum #maçözeti #fenerbahçe. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu. 45+1 brahim darri), novikovas, ricardo gomes fenerbahçe 48 pelkas, dk. 11.01.2021 17:56 | son güncelleme: Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar. Sinan gümüş'ten erol bulut'a sert tepki!

Gol, pelkas'ın golünden 3 dakika sonra 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk fenerbahçe erzurumspor. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post